Serish pa titull…

15 September, 2008

132.jpg

2 Responses to “Serish pa titull…”


  1. Mire de mire, goxha mire. Ruaji keto copkat se kushedi shqiptaret behen ndonje dite te pasur dhe i blejne. E kam seriozisht, mundohu t’i ekspozosh diku, bashke me ndonje tjeter, si grup…

    Pershendetje 🙂

  2. flokenaja Says:

    Ah, nuk me mjafton letersia mua, te filloj dhe me pikturen tani, keto jane vizatime neper copera letrash, nuk jane vizatime profesionistesh.
    I postoj ketu qe t’i ruaj si arkiv, pasi kam humbr shume skica nga pakujdesia.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: