.

23 September, 2008

sc.jpg

2 Responses to “.”

  1. Rrapushi Says:

    fort t’merzit mìke qit..

  2. flokenaja Says:

    Rrapo, ty do t’i shkul veshet une, more vesh?
    Ti je ai mirmengjesi andej nga peshku, qe sec shkruan per mua cdo mengjes dhe une nuk arrij ta lexoj dot se censurohet!!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: