Tango

5 October, 2008

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/dBHhSVJ_S6A" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Advertisements

2 Responses to “Tango”

  1. J. Says:

    Awwwwwww!!!!
    kY është një nga filmat e mi të preferuar. Dhe këtu më është injektuar dëshira për tango. Di të kërcesh floku?

  2. flokenaja Says:

    Tango, jo julius, po te kercej ne pergjithsi di, sidomos kur kthej ndonje gote 🙂
    Por tangon e pelqej me shume nga te gjithe llojet e kercimeve, edhe ketu ne pune degjoj shpesh melodi tangosh…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: